Ett superalternativ till lunch

image

Måste tipsa om denna burk med soppa som jag testade till lunch igår. Innehåller bara naturliga råvaror,  har en bra fördelning mellan näringsämnena och är galet god! Sådär så jag längtar efter den igen!

Jag äter sällan sopplunch men blev lite sugen på det nu i den bitande kylan där ute. Hittde den på Cityhallen i Karlskrona där de har en jättestor kyl med massor av olika färdigrätter! Jag vet sedan tidigare att de flesta av Pauluns livsmedel är väldigt bra men jag tittade ändå på andra alternativ då det fanns flera andra varumärken med liknande soppa. Alla de andra innehöll, för mig, onödiga ingredienser som E-nummer och socker! Suck…

Jag kommer definitivt köpa denna soppa igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *