Ett trauma. Typ.

Plötsligt kände jag hur det kröp något i min nacke och jag viftade bort det med handen. Men någonting trillade ner under tröjan och irrade omkring mot min bara hud. Läskigt! Jag fladdrade med tröjan och slog med händerna och så plötsligt faller det ner en jättestor spindel, bärandes på ett ägg! PANIK!
image

Jag slänger av mig alla kläder och borstar med händerna mot kroppen medan jag hoppar runt i mitt helt upplysta, olagom insynsskyddade kök medan jag punktmarkerar spindeln som står på köksbänken. Fy fan!

Jag flyttade sedan ut spindeln med hjälp av ett glas och ett papper. Hua! Jag tänker dock fortfarande på vad som kunde ha hänt…om jag bara hade råkat vifta lite våldsammare och stött till ägget.

Tänk om jag fått spindelbebisar över hela mig! Då hade jag kanske aldrig blivit människa igen!!

4 thoughts on “Ett trauma. Typ.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *