En färgklick i handväskan

Nu var det en tid sedan jag köpte min Samsungplatta men jag måste erkänna att jag använt den onödigt lite. En stor anledning till inköpet var att jag lätt skulle kunna ta den med mig när jag åker hemifrån. Men så har jag inte haft något smart fodral att lägga den i och jag har inte kommit mig för att köpa ett passande. Men nu så!

Faktum är att jag väldigt sällan handlar på nätet men den senaste tiden har även jag (om än kanske sist av alla) insett näthandelns fördelar, som det stora utbudet och tillgängligheten. Eller som att jag nu plötsligt äger ett fint fodral till min platta!

image

Jag hittade mitt härliga fodral på Carriealong. Ett mjukt fint fodral man blir glad av! Passar perfekt till min rosaklädda platta som nu med lätthet kan följa med mig överallt. Dessutom hittade jag massa fler saker på sidan som kanske har köpts hem… utan att säga för mycket inför julen menar jag.

Skönt nu när jag vet att det är snabb och säker leverans av fina produkter, vilket annars varit en av anledningarna till att jag valt att inte handla på nätet. Det är ju så olika med det där har jag märkt.

3 thoughts on “En färgklick i handväskan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *