Fåfänga, livskvalité eller ren överlevnad?

 

image

Jag har alltid haft svårt för att bli brun om benen och jag har heller inte varken tid, lust eller ro i kroppen att ligga och pressa så fort det är sol ute. Inte heller är jag särskilt intresserad av att klippa gräset i bikini för att få till en snygg bränna. Jag vill kanske helst inte klippa gräset alls om jag ska vara riktigt ärlig, men jag vill gärna ha en snygg bränna!

Hur får man ihop den här ekvationen? Jo, det stavas spray-tan! Vilken grej! Kanske en av världens bästa uppfinningar?! Hjulet, elektricitet och spraytan. Ungefär så!

Fösta gången jag provade att spraytanna mig var en sommar för ett par år sedan. Tyvärr bestämde sig den tjejen att istället för att spraya lättklädda (eller kanske nakna?!) tjejer och killar hela dagarna , plötsligt för att klippa klor på håriga fyrbenta varelser i sexhundrakilosklassen. Sedan dess har jag provat ett par olika spraytannare men inte varit särkilt nöjd alls. Tills nu!

image

 

Nu har jag hittat till vackra Linda som har Brax Beauty en bit utanför stan. Förra veckan spraytannade hon mig med sin nya färg som bara har tre timmars torktid, är ekologisk och sitter som berget! Sju dagar senare har jag lika jämn och fin bränna, bara aningen ljusare, vilket inte stör mig alls!

Det kan ju låta hur galet som helst i en del öron, men för mig är detta en sån lättnad! Jag kan gå i shorts och kjol! Jag kan ha bikini och mina tigerränder på magen suddas ut lite mer. Jag kan känna mig bekväm! 

 

One thought on “Fåfänga, livskvalité eller ren överlevnad?

  1. Åh, finns det ekologisk också? Jag vill också spraytan:a mig. Blir inte heller brun och har varken tid eller lust att sola!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *