Nu är det sommar!

Sommaren och semestern börjar vanligtvis med Lövmarknaden, midsommarafton och Militärpappans födelsedag, allt på ungefär samma gång, för vår del. I år valde vi att skjuta lite på det, men det blev sommar ändå!

image

Midsommar firade vi, som alltid, på Gökhult i Småland. Ända sedan vi träffades har vi firat midsommar på Gökhult, det hör liksom Militärpappan till. Som vanligt ingick sillunch, traktorsläpåkning, jordgubbstårta, midsommarstång, dans, grill, dunken med spetsad sommarsaft, hundar, knott, balongskytte, kossor, katter, regn, solsken, fiske och många skratt.

image

Tänk vad stora mina flickor blivit! Nästan 3,5 och 5 år! Världens vackraste.
image

I fredags firade jag in min kanske nästan sju veckor långa semester med att först shoppa i ett fasligt tempo. Ibland hittar man bara jättemycket kläder som man är i alldeles för stort behov av för att inte köpa… och när barnen somnat kom fina Militärmamman Sofia och Johanna Sjukgymnast för att äta tapas och dricka rosé. Sofia sov över och det var så mysigt att vi bestämde att fler övernattningar måste till i våra liv! Alltså man kan ju prata hela natten!image

Under lördagen kom Vackerbästis från Öland och vi strosade på stan medan barnen var på kalas. Väl hemma fikade vi i trädgården och satte ihop studsmattan som jag köpte strax innan. Vi hade förberett oss på ett himla jobb med den där studsmattan, att det skulle vara klurigt, tungt och ta lång tid att sätta ihop den. Oj, så fel vi hade! Det gick plättlätt att smälla upp den tillsammans och vi funderar nu på affärsidén att åka runt i folks trädgårdar och sälja tjänsten ”studsmattemontering”. Ring om ni behöver oss! Vi är dyra men snabba!image

Militärpappan jobbar en vecka till men jag och tjejerna är lediga. Jag känner på mig att vi kommer ha den bästa sommaren någonsin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *