Fantastisk start!

image

Första veckan på Karlberg är nu avslutad och den har varit riktigt bra! Jag har fått någonstans att bo, det är nära till träningslokaler med enorma möjligheter och lärarna på utbildningen håller hög klass. Toppen på alla plan alltså!

På ett sätt förs jag liksom tillbaka till 2002-2004, tiden när vi pluggade på Militärhögskolan. Alla människor med målet att gå samma utbildning, många träningsintresserade och lite av ett korridorsliv. Samtidigt är det en enorm skillnad på folk nu och då och tack gode gud för det! Nu har de flesta barn, hus och bytt jobb ett par gånger, i alla fall inom Försvarsmakten. Mognadsgraden är på en helt annan nivå och det gör att jag trivs så mycket bättre med det här!

image

Som jag skrev när jag var på väg hit så har jag verkligen passat på att träna. En morgon var jag ute och sprang en runda innan dagens lektioner startade. Skönt att både komma ut i friska luften och att röra på sig. Jag tänkte först gå men termometern visade på minus 17 grader så jag sprang istället helt enkelt!

image

Igår kväll hade vi välkomstmiddag på slottet och det var mycket trevligt! En riktigt god middag med nyfunna vänner i en makalöst fantastisk miljö! Härlig start på kursen, måste jag säga.

Och så himla intressant att utbyta erfarenheter med den bredd av kompetens som vi femtio personer tillsammans besitter. Jag känner mig privilegierad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *