Helkroppspass i gymmet

image

Min styrketräning har verkligen hamnat i skuggan av yogan den senaste tiden. Nu när jag bor typ granne med ett fantastiskt gym med generösa öppettider och bara har mig själv att hålla reda på, så ska det bli ändring på det! Jag behöver styrketräning både för min hållning, för att hålla mig skadefri och för att jag vill bli starkare. Och snyggare. Lite muskler piggar alltid upp, menar jag.

Fredagens styrkepass såg ut enligt följande: Ett block i taget, tre varv per block och ingen eller så lite vila som möjligt.

Block 1: 
10 × 2 knäböj + 2 utfall m stång
Dips mot bänk
10 Joystick + 8 Joystickkast 
Block 2:
10 x 1 Hantelrodd + 1 Omvänd flies (en sida i taget)
Superset: 10 x Bicepscurl på balansplatta + 10 Snabba knäböj m rumpan ner på sits.
Latsdrag
Block 3:
10 x Enarmsbröstpress på pilatesboll
Axeltrippeltia med stång
30 s Plankan m armbågar på pilatesboll

Åh, vad roligt det var! Jag har saknat styrketräningen!

image

One thought on “Helkroppspass i gymmet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *