Fart och fläkt och massa kärlek

Efter förskolan var vi fyra mammor och sex barn som åt lunch tillsammans här hemma. Förskolan har haft inskolningsveckor och har erbjudit femtontimmarsbarnen plats mellan åtta och elva och tyvärr missar vi då lunchen. Tiden efter hämtning dessa två veckor har inte varit den roligaste i världen för barnen är fruktansvärt trötta och hungriga och det är mat NU som gäller. Därför har vi alternerat hos vem vi ätit lunch och alla har sluppit stå och laga mat alla dagar. Dessutom får vi en skön (eller kanske mer hysterisk?) pratstund och ungarna har lekt järnet!

Elise har varit gnällig och väldigt trött idag eftersom hon vaknade vid halv två i natt och grät efter Militärpappan. Sen somnade hon om lagom till Tilia vaknade runt halv fem. Trots endast tre timmars sömn i natt har jag inte varit särskilt trött idag. Det har varit en fartfylld dag med många skratt och jag är så himla glad att jag har så fina vänner som jag har möjlighet att träffa ofta! Ni är så fantastiska och jag älskar er innerligt!!

Även ikväll lyckades jag med nattningen och alla bestyr och barnen sov i sina sängar innan klockan nitton. På kvällskvisten har jag fixat med tvätten och sorterat ett par kökslådor och genast känns mitt bröst så mycket lättare. Nu sitter jag en stund med lite babykläder som ska ut på Tradera. Första gången jag säljer något där, har bara köpt innan. I bakgrunden har jag såklart på Ernst. Fina, fina Ernst… Det blir en tidig kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *