Fart och fläkt – Träning och bullbak

En effektiv dag lider mot sitt slut och jag är sådär lagom trött i kroppen så jag vet att jag kommer somna gott ikväll. Skönt!

En tvåtimmarspromenad i raskt tempo fick inleda denna morgon. Härlig start på dagen! Vi undkom tyvärr inte regnet utan himlen öppnade sig ett par kilometer hemifrån. Men vad gör det? Det är bara att gå ännu lite snabbare helt enkelt!

Väl hemma gjorde jag jordgubbsris till Elise och sen plockade vi av lite av våra rabarber i trädgården. Jag skalade och skar dem i mindre bitar och frös in. Fem liter tärnade rabarber ligger nu i min frys. Perfekt! När jag ändå var i farten slängde jag ihop en bulldeg också, inte för att jag riktigt hade tid med en, men någon gång blir den väl klar, tänkte jag. Sen lagade jag mat. Testade en, för mig, ny rätt som blev helt okej, får blogga om den imorgon.

Militärpappan kom hem från jobbet vid sju och då åt vi och medan han nattade Elise passade jag på att baka ut min bulldeg. Den hade jäst ett par timmar extra helt enkelt, vilket bara är positivt för bullarna blir så mycket godare av det! Sen skyndade jag iväg till gymmet för att köra ett styrkepass. Phu! Jag är inte van att träna sådär ”mitt i natten” men det gick bra och ryggen och bicepsen fick sitt. Det blir lite pusslande vissa dagar för att få ihop det men det är det värt!

Nu har jag precis kommit hem från gymmet och slängt i mig lite mat. Bullarna fick jäsa ett par timmar till och står nu nygräddade på köksbänken. Jag kanske tar mig en såhär mitt i veckan!

image

3 thoughts on “Fart och fläkt – Träning och bullbak

  1. Önskar jag också hade intresse för att baka. Haha, men intresse för att äta kanelbullar har jag. Det är alltid något.

    Gött med bullar efter träning. Mums.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *