Fartlek nära döden

image

Träningsveckan inleddes med ett fartlekspass från Röhnisch Running School. Himmel vad trött jag var idag! Seg, slö, ömtålig och gnällig inombords även om jag höll tyst för det ger ju inte så mycket mer positiv energi att gnälla direkt, varken för mig eller Bästa kollegan som studsade lätt vid sidan om mig hela rundan!

Passet tog 40 minuter och jag genomförde det såklart. Pjuh! Det som inte dödar, härdar… Nästa pass kommer vara mycket lättare,  det vet jag och på något underligt vis längtar jag lite dit. Det är kanske det som är den största fördelen med att vara beroende av träning!

Passet:
10 min jogg
10 min snabbare löpning
5 min jogg
10 min snabbare löpning
5 min jogg

Vi avslutade med ett par övningar löpstyrka, bland annat den för baksida lår som ni ser på bilden. Härligt! Eller nåt.

One thought on “Fartlek nära döden

  1. Snygga tights!
    Här var allt packat till mig och barnet för en PT-timme i simhallen (och barnvakten för lillan då) så fick coachen förhinder. All denna förberedelse som krävs för att komma iväg… *suck* så jag gjorde nåt jag inte brukar. Struntade i att träna.
    Nya tag en annan dag.
    Dina uppdateringar är uppfriskande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *