Fest, plugg och Gåochdö

image

Jag har haft en härlig avslutning på veckan som innehållit lite av det mesta ungefär. I torsdags var det julfest på jobbet och det var trevligt i vanlig ordning. Kul att träffa alla för vi är så utspridda dagligdags. Som vanligt hade jag svårt att välja klänning… men tillslut fick det bli en svart glittrig variant med drapering i midjan.

image

I fredags var jag ledig från jobbet för att åka till Linnéuniversitetet för den nya delkursens första föreläsning. Vi har himla bra lärare, som verkligen lever sig in och levererar på föreläsningarna! Som doktorn vi hade i fredags, som på allvar var kär i Pierre Bourdieu, som han föreläste om. Mycket bra och tydligt. Just där och då i alla fall. När jag suttit och läst hemma nu efteråt har jag svårt att släppa tanken på att Bourdieu rimmar på Gåochdö… Gud så komplicerat! Men skam den som ger sig. Jag ska fixa det här också.

image

Söndagskvällen fick avslutas med yoga. Jag körde ett helt pass från Youtube som var riktigt bra och lagom utmanande! Alltså vissa sekvenser totalt omöjliga. Det sporrar mig!

image

Militärpappan har jobbat borta hela helgen och jag har varit ensam med kidsen. Vi har hälsat på min mormor på Landet, ätit prinsesstårta och viltburgare. I den ordningen. Och så har vi varit på Ön och hälsat på barnens mormor och morfar, ätit risgrynsgröt och skinkmacka och lekt med katten.

image

Det finns alltid något att fira! Som att syrrans kille var på Landet med deras hund Louie, eller att katten kunde klappas i tio minuter innan han högg i första bästa hand och som att jag fick VG på min förra tenta i skolan.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *