Tempoväxling och förändring

image

Oj, oj vilken tempoväxling det blev att komma hem från semestern! Och utan att blinka jackade jag liksom bara i och körde på. Känns som att det var i ett annat liv som vi var på Lanzarote och samtidigt påminner min solbränna mig om att det inte var så länge sen alls. Tur att jag gillar tempo, tänker jag!

Jag står inför en förändring som jag vetat om ett tag, typ ett halvår, men som jag först nu börjar inse bli verklighet. Snart. Jag är glad, peppad och sjukt motiverad för jag har länge velat hit och samtidigt är jag ledsen, orolig och har sinnessjukt mycket separationsångest! Man vet vad man har…, är gräset grönare… och så vidare.

Jag ska läsa till kapten (upp en grad i det militära systemet) under ett års tid och sedan arbeta vidare någon annanstans. Så jag plockar ihop mina pryttlar, lämnar mitt tjänsterum och avslutar den sista omgången kadetter för nu om ett par veckor. Mer tankar om detta en annan dag, för att lämna ett effektivt team gör fan ont! Och jag vill inte känna mer ikväll. Imorgon väntar årets julfest på jobbet. Tjoho!

Först ut nästa år väntar i alla fall tre månader i Stockholm!

9 thoughts on “Tempoväxling och förändring

 1. Vad roligt med studierna, grattis!
  Min tonåring blev precis anställd som soldat på Malmen och trivs som fisken 🙂

 2. Välkommen till Stockholm!
  Jag hoppas vi kan ses! Jag börjar jobba i januari nån gång på 25% efter en rejäl krock med den berömda väggen för tre månader sen!
  Så behöver du en yogaadept så varsågod! 😀
  Vi hörs å ses!!
  /Annika

  • Åh, Annika! Jag hörde nåt om detta för ett par veckor sedan. Hoppas du mår bättre och att du tycker om att börja jobba igen. Att du orkar och tycker det är roligt. Hör av dig när du känner för det! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *