Fin som en uggla

image

Titta vilken underbar mössa jag fick tag i åt Elise! Jag bara älskar den! Det var när jag började läsa Mumaris blogg som jag hittade skönheterna och blev kär! Hon stickar dem själv och tar inte emot beställningar utan man får hålla utkik och vara först till kvarn och tillslut lyckades jag vara det. Elise har varit fantastiskt mysig, busig och rolig att hänga med idag, på bilderna var vi på Maxi och handlade.

Militärpappan tog natten ensam och jag gick upp i morse… Halv sex, såklart, men det kändes okej. Elise vaknade första gången klockan halv fyra och sedan ett par gånger till under natten. Militärpappan kollade bara till henne lite snabbt för att se att allt var okej varje gång hon vaknade och lämnade sedan rummet snabbt. Han satt i stolen utanför och sa att hon skulle lägga sig ner och sova istället, för att visa att han fanns där, men att hon inte behövde honom jättenära och det funkade, precis som vi trodde, bra! Vi får se hur det går i natt.

image

3 thoughts on “Fin som en uggla

  1. Pingback: mumari » Blog Archive » Lördag – länkkärlek och söta ugglor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *