Flickdag

image

Den där förkylningen Militärpappan åkt på visade sig visst vara bra mycket värre än en vanlig mansförkylning. Med världens feberfrossa har han legat i sängen hela dagen och yrar mest om man stör honom med en fråga, som om han vill ha mat eller så. Helt väck, stackarn! Så jag hann ju inte direkt alla saker som jag hade på min lista idag…  

Tilias garderob blev i alla fall klar och det var huvudsaken! När vi sorterade kläderna hittade vi flera ärvda sommarklänningar till Elise och hon ville gärna pova allihop fast utan att ta av sig emellan och vi hade jobb i ett par timmar.

Under eftermiddagen åkte vi till min faster och där hade som vanligt alla barn i hela världen samlats… fast idag spelade de fotboll i trädgården, tack och lov! Hos fastern åt vi lite middag, drack te, hoppade studsmatta och pratade. När vi skulle hem var det en flicka som råkat cykla in i vår bil och repa den i lacken över framdäcket. Hennes pappa som var med erbjöd sig att rugga upp ytan och försöka få bort det och så fick det bli. Under samtalet på deras garageuppfart visade det sig att han med var en Militärpappa och att hans fru hade arbetat med min Syster Yster för många år sedan. Liten stad det här, som sagt.

Elise gallskrek hela vägen hem och var galet övertrött! Somnade gjorde hon först vid strax innan nio efter en ganska hårdhänt och minst sagt högljudd nattning. Strax därefter gick vi andra med och la oss, också helt utpumpade.

Eftersom Tilia praktiskt taget har sovit sig igenom hela eftermiddagen och kvällen har jag och Elise fått mycket egentid tillsammans. Det har varit härligt, mysigt, roligt och mycket behövligt! Idag har det bara varit jag och mina flickor. Lovely sunday!

4 thoughts on “Flickdag

  1. Usch, jag trodde i min enfald att alla dumma sjukdomar skulle vara över vid det här laget. Eller så tänker jag i alla fall.
    Kul att du blev nöjd med håret. Jag hoppas vi får en bild på resultatet?!
    Vad är det för vitaminer du äter? Jag har börjat fundera på att äta något sånt, känns som att jag behöver lite extra energi tror jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *