För att idag är det fredag!

image

Vilken natt! Jag har leget inklämd mellan en hostig Elise och en snorig Tilia och sovit sammanlagt tre timmar under natten dock högst en kvart sammanhängande. Och när ungarna äntligen sov båda två, ja då rev hund(jävl)en ner hela sin bädd på golvet så allt vatten åkte ut över golvet i källaren och hon sprang runt och pep tills dess att jag lagt tillbaka bädden på sin lilla platå igen. Och då vaknade Tilia. Blablabla. Halv sex började vi dagen här och det kändes mest skönt faktiskt eftersom jag fick avsluta natten.

Men vad gör dessa små petitesser? Idag är det fredag!! Militärpappan kommer hem nu på morgonen och efter lunch åker jag till universitetet i Växjö för ett par föreläsningar inom socialpsykologi. Många tänker ”Men hur orkar du, kvinna?” Själv ser jag fram emot lite vuxentid och intellektuellt utbyte. Dessutom får jag träffa Bästa klasskompisen och prata ikapp hela vägen dit och hem eftersom vi samåker de tio milen (gånger två). Vi hittade varandra första dagen på utbildningen för lite mer än ett år sedan och klickar perfekt! Hon har både barn i samma ålder som Elise och en jättefin hund. Fantastiskt!

Imorgon blir det dop för lille Tuffbebisen och resten av helgen ska jag ägna åt mina inredningsprojekt, vila, mysa och så träna så klart! Jag har vilat för att jag haft ont i halsen och tack vare att jag tagit det lugnt är nu halsontet borta! Nu hade jag inte planerat in träningsvila just här men ibland blir det inte alltid som man tänkt sig.

Och är det något jag är bra på så är det att lyssna på min kropp!

 

 

8 thoughts on “För att idag är det fredag!

  1. Efter nästan två veckor i skolan uppskattar jag en ledig dag hemma… 🙂 Men visst är det skönt att komma hemifrån och träffa lite annat folk! Nu får jag slipa på engelskan också, eftersom mer än hälften av kursarna är utbytesstudenter.
    Ser fram emot helgen med spackel och slip, fix i tvättstugan och allt småplock som blir utöver!

  2. Ohh sicken natt och vad intresant det lät med egen liten platå, hur ligger hon på för vis, och har hon vatten i hundbädden??, eller var det vatten i närheten av henne??. Skönt att du ser studierna och det på det sättet och du ser det som avkopplande vuxentid, då får du ju komma bort från allt kan jag tro

    Mysigt att funnit en så bra vän med =D
    kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *