Förkylda flickor

Mest hund och lite mindre bebis

Mest hund och lite mindre bebis

Bilderna är tagna för ett par dagar sedan.

Elise äter numera naturell yoggi med banan till mellanmål. Mums!

Elise äter numera naturell yoggi med banan till mellanmål. Mums!

Förkylningen håller i sig men Elise har varit pigg och glad under dagen och fortsatt både äta och sova bra. Vid 17-tiden kom dock febern tillbaka efter att ha lyst med sin frånvaro det senaste dygnet och hostan blev värre. Hon är jätterosslig och hostar massa slem, stackarn. Nu sover hon på min mage, utmattad av kvällens hostattacker!

Själv har jag jobbat hela dagen, snytit mig kopiöst mycket och sedan gått promenad med Vackraste hunden medan Militärpappan lagade middag till oss. Min dag har varit mycket bra, trots den totalt tilltäppta näsan och brist på träning. Snart måste jag sova för att orka vara lika effektiv imorgon. Jag ska sova mig frisk.

5 thoughts on “Förkylda flickor

 1. Vad mysigt att hon sover på din mage! Men tråkigt förstås att hon fortsätter vara sjuk… Isak har inte sovit på min mage sen han var typ tre månader kanske? =)

  Det hade varit annorlunda om Isak skulle vara med E på dagarna i höst, då hade det inte känts jobbigt alls tror jag. Men nu ska vi lämna honom på en förskola hos massa främlingar och det känns supernervöst. Även om jag vet att han förmodligen kommer att ha hur kul som helst där.

  Det hade varit bättre om jag fick vänja mig vid att vara utan honom genom att han var med E en period innan han börjar på förskolan. Men nu går inte det så det är bara att bita ihop och inte gråta på förskolan förrän jag kommit utom synhåll för Isak! =)

  Så som ni har det låter som den ultimata lösningen! När ska Elise börja på förskola? Har ni varit och tittat på några fler?

 2. Å vad jag gillar den första bilden, Undra ser så go ut! Och Elise görglad i bakgrunden.
  Jo nu är vi inte så snoriga i alla fall, men Cebastian hostar lite än. Men det kan ju vara i flera veckor.
  Magen är bättre. Jag har tyvärr inte fått nåt svar än så oron gnager lite.

 3. helt underbar förstabild!
  en superglad trollunge i bakgrunden och en slö (trodde jag aldrig för några år sen att jag skulle säga eller se!)harmonisk undra!
  love!

 4. Smälter varenda gång jag tittar på bilden på Undra och Elise! Underbar 🙂 Kram på er alla. Frida, det hade varit så härligt att ses någon gång framöver. Du är så klok min vän, saknar att prata strunt (och kloka saker ;))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *