Lyckorus

På mitt jobb erbjuds det just nu simträning med fokus på crawl-teknik och jag är med i en av grupperna. Idag var första träningspasset och jag blev påmind om hur väldigt konditionskrävande simning kan vara, i synnerhet crawl. Phu!

Tränaren vi har är bland annat simtränare för det militära landslaget i simning och han var riktigt bra och pedagogisk! Det motionstriathlon jag ställde upp i som gravid i vecka 31 ska genomföras även i år, faktiskt ganska snart, och jag vill ha en så bra tid som möjligt, såklart!

På promenaden med Vackraste hunden efter jobbet fullkomligt spritte det i mina ben! Jag gick fort, fort och Vackraste hunden flög fram över fälten. Ljuset ute är fantastiskt och ger mig massor av energi och livsglädje! Tänk att det fortfarande är ljust vid 19.30?! Underbara vår!

Jag kom hem från jobbet idag och berättade för Militärpappan att jag har världens bästa jobb för jag har överfullt med saker att göra och producera men jag har det under kontroll och då är det bara så perfekt! Precis så som jag vill ha det. Då är min skaparglädje, effektivitet och skärpa på sin spets. Eftersom jag var på sånt toppenhumör passade Militärpappan på att lägga fram att han ska åka på fiskehelg med sina kompisar om några helger. (Bra tänkt.) Och direkt efter det ska han på övning i två veckor.

Även om han tyckte han var listig i framläggandet och även om jag aldrig tänkt tanken att säga nej och även om jag nu är världens lyckligaste, så vet jag att den där helgen – med två efterföljande ensamveckor för mig med Elise och Vackraste hunden – inte kommer att framkalla glädjerus inom mig när tiden väl är inne. Pappor som är borta så mycket med sitt arbete borde bara få ha fritidssysselsättningar i hemmet. Eller? Jag kan anordna ”fiskdamm” åt Militärpappan och hans vänner till exempel!

Men skit i det nu – idag är jag glad!

5 thoughts on “Lyckorus

  1. Jag tycker att han som ett litet straff ska öppna upp bloggen ”Militärpappan” så att vi ombo….. eeehhhh, så att du får lite insikt i hur hans dag med Elise och dam…. vackraste hunden är 🙂

  2. Röstar för fiskedamm!
    Smart drag av pappan att ta tillfället i akt, när du är glad.
    Jag blir glad av att läsa ditt inlägg, och sugen på att börja arbeta!

    Må gött.

  3. Hahaha.. underbara du.. Kan Pappa Jeppe få komma på fiskdamm? Han åker också och fiska, han ska till norra Öland i april en hel helg. Blääää ;o) Men håller med att klart de ska få göra det, men tyckte nog en fiskdamm lät bättre ;o) Måste ses snart vännen.. Kramar i mängder från lilla mig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *