Försommarnjutning

Jag fick sovmorgon idag och åkte sedan med vänner och barn till Ringö för några timmars bad. Militärpappan fixade med båten och jag hoppas att vi hinner få klart den snart så vi kan sjösätta, för nu längtar jag ut i skärgården! Vi och vi… jo, vi. Militärpappan fixar med båten och jag håller mig borta med barnen. Tänker att det går snabbast så.

image

Måste visa den otroligt vackra koftan som en skicklig släkting i Danmark har stickat åt mig. Visst är den fin?! Jag kan inte sticka men bär gärna stickat… Jag hittade mönstret till den här koftan, Koftan Siri, på nätet och köpte både garn och mönster från Solkustens spinnverkstad . Allt skickades direkt till Danmark och hon stickade hela koftan i ett stycke. Fråga mig inte hur, men jag älskar den! Den är i naturvit ull och knapparna köpte jag i en tygaffär och sydde på själv.

image

Ikväll tog vi med oss nybakade kokostoppar som Elise och jag bakade innan middagen och gick ner till bryggan där vår båt strax ska ligga. Det tar bara fem minuter att gå ner dit och vi kunde njuta i kvällssolen länge! Vi metade, fikade och åt lite lördagsgodis. Och så fick vi napp, pyttefiskar, men vad gör väl det?!

image

Önskar mig en lika vacker dag imorgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *