Ny önskelista!

image

Jag hann lämna in min uppsats i sociologi, med över ett dygn tillgodo och jag hann innan jag dog. Trots att dygnet inte fick en enda minut till. Jag bad alltså om 18 timmar extra per dygn helt i onödan. Det var dumt! Förlåt.

Jag fick högsta betyg och omdömen som jag behöver läsa om och om igen för att förstå att de är sanna. Total lycka!!

image

Vi firade med att åka till stranden och bada hela eftermiddagen. Finaste grannfamiljen och Läkarefamiljen var också där och vi simmade, lekte, pratade, fikade, badade och passade barn om vartannat i flera timmar. Underbart! Vi hade så trevligt att vi gjorde sällskap till Time out i Lyckeby där vi vid ett tolvmannabord på dess uteservering åt middag tillsammans. Barnen somnade i bilen hem och själv njuter jag av att det är långhelg, att Militärpappan är sjukt fin och att jag själv är fantastisk!

image

Många frågar om uppsatsen och vill läsa den, vilket är grymt coolt och hedrande! Om en vecka ungefär finns den publicerad på nätet men vill du ha den innan dess, så skriv ett mejl så ordnar vi såklart det!

Och just ja! Ny önskelista:
– Våga njuta av min prestation.
– En lugn långhelg.
– Sovmorgon.

En mycket ovanlig lista för att komma från mig som älskar högt tempo, är morgonpigg och går igång på att få prestera. Dessutom är önskelistor mer att-göra-listor i min värld, så bäst jag sätter igång. Tjing!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *