Första veckans resultat

Här kommer en uppdatering av hur det går med min formsatsning. Tänker att det kan vara bra och roligt att summera här en gång i veckan. Eftersom jag inte har skrivit ett liknande inlägg innan så får detta bli första veckan på min satsning. Och i ärlighetens namn så är det första veckan då det flutit på utan komplikationer. Det tar helt enkelt en viss tid att ställa in sig, mentalt men också att få livspusslet att hänga med i svängarna.

Jag har gått många och långa raska promenader i veckan. Sedan i lördags totalt 510 minuter, alltså 8,5 timmar. Ett endaste styrkepass har jag klämt in och det tog en halvtimme.

Kosten har fungerat utmärkt och jag har verkligen ätit riktigt bra, men det finns alltid förbättringspotential! För mig gäller det att tänka på att få i mig mer grönsaker till lunch och middag. Inget som helst socker har kommit in i min mun och knappt en snabb kolhydrat. Jag har druckit massor av vatten i tid och otid som jag spetsat med citron som är min favorit!

Resultat första veckan:

Midja: – 6,5 cm

Rumpa: – 4,5 cm

Lår: +/- 0 cm

Arm: – 1 cm

Vikt: – 3,1 kg

(Sedan strax innan förlossning totalt – 18,5 kg)

Tre veckor efter förlossning

Tre veckor efter förlossning

En vecka efter förlossning

En vecka efter förlossning

Strax innan förlossning

Strax innan förlossning

9 thoughts on “Första veckans resultat

  1. Wow!! vilken skillnad! vilka resultat!!! får nästan lite ångest här.. haha.. (ser ju ff gravid ut 2år senare!!) 😀
    fan va duktig du är!!!

  2. Tänk om man hade hälften av din vilja.
    Ja jag trivs med både personal och kunder. Och lite nya arbetsuppgifter är det trots att jag jobbat i sån butik i tio år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *