Fotomodell

Både igår och idag har jag klätt Elise i diverse utstyrslar och fotat henne till både tackkort efter dopet och till årets julkort. På själva dopet var det så mycket annat så vi hann inte ta så mycket kort där och då. Så det var bara att stryka till klänningen igen och försöka få henne att le. Ett projekt som visade sig vara lättare sagt än gjort. Att få henne till ett leende alltså, stryka var betydligt enklare om jag säger så.

Tackkorten till dopet skickade jag in via Vistaprint och det kortet jag slutligen valde får ni se längre fram för många som ska få det i brevlådan vet jag läser bloggen och då blir det inte lika roligt.

Klänningen hon har på sig hade som sagt jag och mina syskon med när vi döptes och det är en vän till min mamma som sytt den. Känns så roligt att även Elise kunde bära den på sitt dop!

Julkorten skickade jag in via Extrafilm, tänkte jag skulle testa två olika. Jag blev förvånad över hur billigt det var med personliga julkort! Jag betalade knappt 3 kr styck (+porto) och då ingick kuvert! Nu vet jag ju inte hur resultatet blir, men det återstå att se. Det julkort jag tillslut valde får ni se längre fram av samma anledning som med dopkortet. Dock kan jag avslöja att det blev det enda kortet som hon lyckades pressa fram ett leende på, vår lilla fotoprinsessa!

3 thoughts on “Fotomodell

  1. Via pappa L-Ås inlogg. Skriver Mamma M och Inga Beatha:
    Hon så söt Elise. Bilden längst ner är en riktig goding.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *