Fotoutmaning: Åtta

Fotoutmaning ÅTTA: En person som du saknar!

Syster Yster

Syster Yster

Tre år yngre än mig är hon och jag tyckte alltid att tre år var alldeles för lång tid när vi växte upp. Elina var för liten för att ha med och för tråkig att leka med, hennes kläder var för små för mig och hennes kompisar var töntar. Ju äldre vi blev desto mer gemensamt fick vi, både kompisar, intressen och garderober!

Sedan många år bor Elina med sin pojkvän i Oslo och jobbar inom restaurang eller horar ihop dricks, som hon själv brukar säga när hon är trött på det. Vi träffas när hon kommer hem som över jul och några veckor på sommaren, då bor hon hos oss. Mysigt!

Vi är väldigt lika och så väldigt olika på samma gång, min syster och jag.

När vi var i affären på Landet när vi var mindre fick vi alltid frågan om vi var tvillingar och när svaret blev nej så kom följdfrågan hur många år äldre Elina var? Då kändes det trist att se töntigare ut än sin tre år yngre syrra! Idag får vi sällan frågan, men om den kommer så ska jag njuta varje sekund!

Vi har vitt skilda intressen, men är nästan lika bra på att prata. Vi har samma storlek i de flesta kläder men ibland helt olika smak. Vi prioriterar helt olika saker många gånger men har samtidigt förståelse för varandras val. Våra livssituationer ser olika ut men vi har samma historia i bagaget. Vi är systrar. Med alldeles särskilda band.

Älskar dig Elina.

One thought on “Fotoutmaning: Åtta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *