Galet åskväder

image

Vilket åskväder vi hade i natt! Jag som brukar kunna sova i alla ljud och miljöer fick inte en blund förrän efter tre. Elise sov gott i sin säng och vaknade inte ens till en enda gång. Själv slumrade jag till och sen kom världens knall, så hög så jag hoppade till flera gånger.
Jag låg oroade mig för hon som sov som en stock. Jag planerade utrymningsvägar för olika scenarion, beroende på var åskan skulle slå ner, inte om. Såhär höll jag aldrig på förut, innan jag fick barn…
Åskan slog inte ner och vårt hus brann visst inte upp. Och Elise tog sovmorgon till halv åtta! Bara bra saker alltså! Så idag firar vi med att hänga i lekparken i det svala vädret innan regnet kommer, det ser misstänkt mörkt ut på himlen. Elise gungar och övar på att vråla högt och ljudligt, Vackraste hunden luktar ihjäl sig (hon började löpa igår) och jag håller ställningarna och skriver här.
Nu ska vi hem och äta mellis!

3 thoughts on “Galet åskväder

  1. Hej! Känner Annika genom bekanta och sedan är hon kompis och före detta arbetskollega med min man som är militär (surpise 😉 ) Har själv gjort en visit i grönkläder, men inte på riktigt som min man säger eftersom jag hade lågskor haha (flygvapnet)! idag snurrar tankarna och hoppet om att få bli polis. Just nu är hag hemma med våra tre sockerungar. Viggo 2,5 Liv 1,5 och Gry som blir 3 månader på fredag! Hoppas du ska kika in hos oss fler gånger!

  2. Tror man blir väldigt känslig med alla sina sinnen på högspänn när man blir mamma. Det är naturligt men ack så jobbigt. Idag är morgondagen som du oroade dig för igår…;P//Fia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *