Fotoutmaning: Fyra

Fotoutmaning FYRA: En bild på en konstig tid i ditt liv!

En konstig tid i mitt liv

En konstig tid i mitt liv

Det är lite knepigt det där med konstiga tider, tycker jag. Vad är en konstig tid? Mitt liv är och har alltid varit väldigt varierat, spännande och lustfyllt. Stagnation är inget för mig! Jag utmanar mig själv i det mesta och lever mitt liv fullt ut så långt det är möjligt. Hela tiden. Jag försöker att inte begränsa mig och att alltid tänka utanför ”boxen”.

Jag har nästan aldrig tråkigt, jag ångrar mig sällan och jag älskar att leva mitt liv precis så konstigt som det tenderar att vara!

Bilden är från en av alla konstiga tider i mitt liv. Jag var på utlandstjänst i Bosnien och på en leave (semester) åkte jag via Wien och Barcelona till Magaluf där jag mötte upp Militärpappan och ett gäng kompisar. Det blev en vecka med mycket sol och bad och en hel del festande.

Jag trivdes inte med en del grejer i Bosnien så jag mådde ganska dåligt, var ledsen och bekymrad. Detta tog sig i uttryck att jag emellanåt verkade ganska besvärlig och irriterande för en del andra på resan. Allt har sina förklaringar och jag ber om ursäkt till er som fick stå ut med mig vissa dryga stunder. Jag orkade inte då…

Fast vi hade väldigt roligt också! Och jag blev den brunaste mig någonsin! Och så var jag nykär. Som sagt, en konstig tid i mitt liv. En av dem.

7 thoughts on “Fotoutmaning: Fyra

 1. Hehe, måste säga att fotografen gjorde ett bra jobb 😉
  Ibland spelar livet oss ett spratt.. så är det bara.
  Vi minns bara det som var kul på den resan så tänk inte så mkt på de där knasiga dryga stunderna, du är förlåten 🙂

  Krams

 2. Förstår att det var en konstig tid för dig, att både må dåligt men samtidigt vara nykär låter inte som det lättaste.

  Måste bara berätta, jag var ute och sprang för första gången igår! Eller sprang och sprang, jag körde intervaller så jag sprang 30 sek och gick 1 min, i totalt 15 min. Det kändes faktiskt riktigt skönt och jag ska göra om det så fort jag köpt nya skor (min fot blödde när jag kom hem, har inga bra skor)!

  • Åh, vad roligt! Så underbart att du kom hem med en positiv känsla efter första löppasset på länge! (inte många som gör det) Det betyder ju att du la det på en bra nivå! Skor är viktiga så köp ett par som passar din fot och ben. Lycka till!

 3. Det där ”jag emellanåt verkade ganska besvärlig och irriterande för en del andra” hänger ju ofta ihop med ”jag mådde ganska dåligt, var ledsen och bekymrad”. Kanske inte lätt att se när man är mitt uppe i det, men omgivningen får ju ofta bära ens mående.
  Brun böna, minst sagt! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *