Från två till en

Efter frukosten stack jag och Elise till gymmet och liksom sist så körde jag igenom hela kroppen, denna gång i en hel timme. Jag hade lite mer vikt på och gjorde fler repetitioner än sist. För att vara så effektiv som möjligt så lade jag ihop två övningar och körde på raken utan någon som helst vila emellan. Brände gött kan jag tala om! Elise sorterade viktklämmor och balansplattor medan jag kunde köra på i princip oavbrutet hela passet. Fantastiskt!

Kanske var hon uppe i varv för hon kunde inte somna när vi kom hem vid tio som hon alltid gör. Hon ömsom gnällde ömsom lekte i sängen från och till i en timme! Sen fick vi båda två nog så jag gav henne en flaska välling och hon slukade hela den… Hon var hungrig stackarn, tänkte jag och kände mig som en ganska usel mor. Nu somnar hon, tänkte jag, mätt och belåten. Men nej. Vimmelkantig satte hon sig upp med ögonen i kors och började tjoa och leka. Så, ändrade planer här, nu äter vi lunch istället och så hoppas jag att hon somnar efter den.

Hon ska ju börja sova en gång per dag snart, med tanke på att hon om två månader börjar förskolan och där sover barnen efter lunch. Det hade ju passat ypperligt om hon under sommaren ändrade sitt sovmönster på dagarna, men som det sett ut hittills så har hon inte verkat redo för det. Men nu så kanske!

Den som lever får se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *