Istället för att sova

image

Verkar som att den inte så trötta flickan har ärvt sin mammas intresse för pennor. Tur att hon numera även lägger tillbaka pennorna i lådan igen. Sen gäller det bara att ta bort henne innan de åker ut igen!

4 thoughts on “Istället för att sova

    • Ja, det är en tapetserad malmbyrå. Jag sandpaprade bara ytan på lådfronterna så de blev lte rugiga och så använde jag tapetklister för att fästa tapeterna som jag mönsterpassat. Jag har två Malmbyråsar som jag gjort så med, en stor och en liten. Är inte hemma nu men till helgen kan jag ta kort och läga ut. Man bör stryka ett lager lack utanpå med, vilket jag inte gjort ännu. Jag var höggravid när jag pysslade med dessa och sen har det inte blivit av. Kanterna är lätta att släppa annars.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *