Fredagsfys före fredagsmys

image

Det kan ha varit så att jag haft en liten förkylning i kroppen och därför gav jag mig själv en extra vilodag igår. Rätt beslut för idag mår jag mycket bättre! Möjligtvis har mitt intag av gårdagens kakao-dadel-bollar skyndat på läkprocessen, man vet aldrig?!

Idag blev det lunchlöpning med Läkaremamman och vi bockade av det andra passet I Röhnisch Running School som idag bara innebar 30 minuters löpning. Jag brukar tycka det känns lite meningslöst att ens byta om för så korta träningspass,  men passet idag var både roligt och skönt! Väl värda en ombytningsprocess alltså!

Dagens pass:
10 min löpning i 5:40-tempo
10 min löpning i 5:15-tempo
10 min löpning i 5:40 tempo

Nu: Fredagsmys med många tjejer som ni får läsa mer om sen!

One thought on “Fredagsfys före fredagsmys

  1. Riktigt bra upplägg på deras löparskola, försöker själv få till passen men det vill inte riktigt gå med alla 3 på samma vecka. Jag har så mycket annat jag vill hinna träna också 🙂
    Ser kul ut att gå på event och träna ihop. Jag har inte hittat någon som vill träna som jag och det är synd. Men ett event/ föreläsning ska jag försöka få till att gå på
    Önskar dig en fin söndag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *