Inspokväll i Växjö

image

Mitt fredagsmys bestod av en härlig kväll med många brudar i Växjö där vi lyssnade på en mycket bra föreläsning av Lovisa ”Lofsan” Sandström. Vi var ett par tjejer som samåkte från Karlskrona och vore det inte för Team Militärmamman så hade jag aldrig stött på de här sköna människorna!

image

Föreläsningens tema var ”Hållbar livsstil för aktiva kvinnor” och jag tar med mig många tänkvärda meningar att reflektera vidare kring. Även fast föreläsningen var riktad åt träning, då det var vår allas gemensamma nämnare, var de flesta tankar applicerbara på livet i stort. Hon pratade mycket om att ha ett mål och att samtidigt veta varför. Om att vilja, känna, trivas och att få vara lycklig.

Att Lovisa är en fantastisk hälsoinspiratör och pedagog visste jag och många med mig. Igår visade det sig att hon dessutom är en mycket bra föreläsare!

2 thoughts on “Inspokväll i Växjö

  1. Pingback: En helg i Växjö med Lovisa och The B-Room | erdoderdo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *