Friska barn och öppen träning

image

Äntligen är båda barnen friska! Det är så skönt att se att de mår bra, är glada och fulla med bus igen! När Elise skulle sova ikväll sa hon till mig att jag inte fick gå ut med Undra nu när det är mörkt ute för då skulle polisen komma och ta mig. De skulle visst sedan sätta mig i fängelse. Hon berättade att hon var rädd för poliser för att de var dumma och jag berättade att det var lite tvärt om, att poliser är snälla för att de bland annat fångar tjuvar som gjort dumma saker. Elise funderade en stund och undrade sen om verkligen alla tjuvar har horn i pannan…

Idag har jag haft en hektisk dag och därför vilat från träning. Det blir aldrig bra att stressa sig igenom ett träningspass bara därför att, tycker jag. Imorgon kör jag däremot dubbelpass igen. Först simning på morgonen och sedan fysträning med Team Militarmamman på kvällen.

Vi tränar i Bastasjö och möts upp vid stugan klockan 19, så kom dit om du är tjej och vill ha träningssällskap! 

One thought on “Friska barn och öppen träning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *