Vacker vy och sköna löparskor

image

I morse när jag kom till jobbet möttes jag av denna vackra vy. Tänk vilken underbart vacker stad Karlskrona är och tänk att just jag har förmånen att både bo och jobba här!

Igår kväll gjode Tuffbästis mig sällskap på en lång powerwalk med Vackraste hunden. Jag gick i mina ganska nya löparskor som jag inte hunnit använda så mycket än. Jag har alltid bara haft ett par löparskor åt gången och använt dem till alla pass tills jag slitit ut dem och köpt nya. Mina älskade lättviktsskor Saucony Kinvara använder jag nu mer när jag springer snabba pass som intervall medan jag tar de nya Asics Nimbus när jag springer lite längre.

image

Det är stor skillnad på skorna i både dämpning, stabilitet och vikt men jag tycker mycket om dem båda och jag älskar att kunna välja. I Kinvaran känner jag mig lättare och snabbare medan Nimbusen är som att springa på bomull, så mjuka och sköna att man liksom aldrig vill att löprundan ska ta slut!

2 thoughts on “Vacker vy och sköna löparskor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *