Friskare dag

Natten har varit helt okej, hon har vaknat och hostat ett par gånger men snabbt somnat om igen efter att Militärpappan gått in och lagt på henne täcket. Vid 05.00 var hon dock pigg som en mört och jag fick gå upp. Tur att man är morgonpigg! Fast kan man vara annat än lycklig när Elise springer runt full av energi på hela övervåningen med mina trosor runt halsen och utbrister högljudda lyckotjut?! Kockan 05.00… Jag blir i alla fall glad av det!

Så hon har varit på förskolan idag och där åt hon som en häst och sov tre timmar. Som vanligt alltså. Väl hemma hade hon ätit två stora portioner korvstroganoff och ris som Militärpappan serverade till middag. Äta blir man frisk av! Själv jobbade jag sent och kom hem först efter middagen idag.

Jag och Militärpappan går om varandra hela denna vecka och ses egentligen inte förrän på fredag kväll. Detta är Militärpappans sista vecka innan fyra veckors julledighet och jag har en kvar efter denna. Sen har jag tre veckors ledighet att se fram emot. Även fast jag trivs på mitt jobb så räknar jag ner dagarna nu… Jag är ganska trött och känner mig, kanske inte så konstigt nog, otroligt gravid för tillfället!

4 thoughts on “Friskare dag

  1. Härligt med 3 veckor ledig tid tillsammans (om jag nu räknade rätt?) A är inne på sin andra vecka av 10 pappadagar nu, sen jobbar han i två veckor och så är han ledig i mellandagarna.

  2. Åh herregud. Här gör vi inte morgon förrän tidigast 07, så kl 05 låter brutalt i mina öron. Fast jag är ju inte morgonpigg heller då. Vaknar A tidigare lägger hon sig mellan oss och myser tills dess att klockan slår 7. Fast det är klart, hon frågar ju då och då om det är dags att gå upp än eller inte. Eller så tassar hon iväg och leker för sig själv om hon inte är det misnta trött (fast det är hon oftast).

    Låter helt underbart med julledigheter! Och med tanke på ert schema låter det ju som att ni behöver lite tid tillsammans och få varva ner! Ska ni fira jul hemma eller måste ni åka bort?

    Eftersom jag då bara kommer ha några veckor kvar att arbeta är jag inte ledig ett dugg över julen, men snälla chefer gör att vi kan åka ner till stugan (där vi ska fira med både min och Es familj) redan den 22a och åker inte hem förrän den 27e. Barnvakt finns ju på plats, jag gissar på att det är kavlugnt med jobb den perioden om man bortser från om något kraschar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *