Lucka 6: Berätta om bloggarna du läser

Herre min skapare! Alla dem kan jag ju inte berätta om här! Jag läser ett trettiotal bloggar varje dag, ibland några färre, ibland många fler. Ni får ett slumpvis urval här och nu.

Alfvan: En familj som ganska snart ska bli fyra. De flänger och far och reser som tokar över hela världen. Och så jobbar dem som vanligt folk där emellan, verkar det som. Hög igenskänningsfaktor på alla inlägg och hon verkar förbannat trevlig den där Alfvan!

Mirre: En tjej som älskar hundar, inredning och kläder. Har en jättefin blogg med vackra foton och verkar kunna det där med webbdesign. Ger mig massor av inspiration till hemmet! Och får mig att tänka att jag tycker om min hund mer än jag tror själv.

Keeta:  Eleonore har en söt liten grabb något äldre än Elise som struttar omkring med händerna i byxfickorna. Hon är en höjdare på hunddressyr och tävlar en massa med Keeta. Hon verkar vara en väldigt snäll och go tös, den där Eleonore!

Mumari: Här läser jag om livet som fyrbarnsmamma på landet. Hon stickar ugglemössor, busar med hundar och kör över äppelträd med åkergräsklipparen. Hon verkar lite galen sådär, tar vackra foton, har söta barn och är väldigt vacker!

Sara Tilling: Underbar tjeja från Skåneland med urläckert hus och två fina barn. Sara är spontan, ärlig, okomplicerad och lever utan socker. Hon är sjukt målfokuserad och på väg mot sitt livs form efter sin andra förlossning. Träningstokig brud! Hon verkar vara en kul prick som alltid piggar upp i alla fall mig!

6 thoughts on “Lucka 6: Berätta om bloggarna du läser

  1. Oj! Läser du ett trettiotal bloggar varje dag?!?! Jag har svårt att hinna med det 10-talet som jag följer… Det jobbigaste är att det ständigt kommer till bloggar som jag vill följa, så det står väl inte på förrän jag följer ett 30-tal jag med 🙂

    • Japp, men jag kollar inte på tv, så jag hinner det! Och så läser jag endel flera gånger, för många av dem jag läser uppdaterar flera gånger om dagen. Kollar med mobilen på lunchen.

  2. Haha gulledig! Och nej, vi är absolut inte pedagogiska hela tiden även om vi försöker att tänka till ibland. Fast så har vi ett sånt barn med som VILL få veta förutsättningar. Hon godtar inte att vi bara säger nej, utan vill veta varför. Så det är väl hon som drillar oss gissar jag.. Fast ibland har vi ju inte tålamod alls och då brister allt.

    Och jag fick inte eget kontor, jag blev inflyttad bland 6 andra personer i ett litet rum (med glasväggar åt alla håll – akvariet). Men eftersom de nya 50 personerna ute i korridorerna verkar ha noll respekt för att andra fakitskt försöker jobba där så var det ett bra drag. Dessutom är jag ju inte i läge att klaga med en dryg månad kvar på bygget. Fast imorgon sitter jag hemma, lugnast så. De vill inte ha mina baciller där…

  3. ….fast nu har jag planterat två äppelkärnor som har vuxit upp till nästan-träd, så det håller på å reder sig det där med det överkörda trädet i alle fall 😉
    Kraam ^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *