Full fredag

image

Jag kände att Elise och jag behövde hitta på något tillsammans idag så vi bakade en kaka på förmiddagen. Det fick bli gula rutor, enkelt och gott! Finaste grannen kom hit i regnet och med sig hade hon, förutom sina två barn, köttfärssås som busarna åt till lunch. Elise som knappt ätit någonting jag serverat de senaste dagarna, slukade tre(!) portioner.

Vi fikade på nygräddad kaka och gick sedan promenad med en mamma till medan barnen sov i vagnarna. Tilia gallskek den sista kilometern hem och då hade jag droppat av de andra mammorna så jag blev tillslut lite stressad och sprang halva vägen. Hon var supertäppt i näsan så det tryckte väl en hel del kan jag tro. Lite saltlösningsspray och ett par varv med nässugen gjorde susen och hon somnade igen.

Under tiden passade Elise och jag på att köra en snabbare fredagsstäd i huset och sorterade lite saker i lådor. Elise och jag älskar ordning! Ikväll blir det fläskfilé av något slag om jag kommer på något gott. Och kanske lite godis, om jag är sugen!

5 thoughts on “Full fredag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *