Lycka är nytorkade golv

Militärpappan är på övning och åkte igår morse, tio dagar är han borta denna gång. Jag måste säga att allt hittills flyter på mycket bra! Det är precis lika mycket eller lite bestyr, trots och utmaningar, sömn, socker och kärlek som det brukar och ändå känns allt så otroligt mycket bättre, lättare och roligare!

Militärpappan tror att det beror på att han hann torka golvet innan han åkte iväg. Det säger kanske en del om att leva med mig, eller..?

Själv kan jag se ett par bakomliggande orsaker:

 • Jag sover mer och bättre eftersom Tilia äter mer sällan om nätterna.
 • Jag prioriterar väldigt strikt i allt jag företar mig. Jag tänker: För vems skull gör jag detta?
 • Det är soligt och varmt väder ute. Våren är här!
 • Jag har underbara vänner som jag träffar dagligen och som ger mig massa energi och glädje!
 • Jag tränar mycket och äter bra mat.

Och så ska jag faktiskt erkänna: Militärpappan har rätt! Innan han åkte hann vi fixa i ordning i huset. Herregud vad det underlättar för mig! Det besparar mig en massa energi som jag istället kan lägga på annat. Tvättstugan är tom, matförråden  fyllda, huset undanplockat, gräsmattan klippt och lakanen bytta. Och golven är torkade!

8 thoughts on “Lycka är nytorkade golv

  • Åh, det kan jag tänka mig att du skulle känna, Carin! Det är alltid så fint hemma hos er!

   • Alltid? Ojoj, då skulle du titta in hos oss just nu… Har ignorerat hemmet de här fina soliga dagarna! 🙂 men kan erkänna att det känns lite jobbigt faktiskt 😉 får nog bli en städdag idag, oavsett väder…,

 1. sol är så bra för humöret!
  och inte mycket slår ett nystädat hus, tror vi är lika på den punkten du å jag 😉
  att träningen hamnar på sista plats stör mig lite men försöker tänka att jaga tre och vara rädd om myran är det viktigaste!

 2. Åh, jag önskar så att jag hade ett nystädat hus! Fast det fick jag nästan efter att jag öppnade tvättmaskinen… Någon hade stängt av den mitt i en tvätt, så allt vatten rann ut på golvet. Så golvet i tvättstugan är rent i alla fall…

 3. Tycker också det är supernice med nymoppade golv, synd bara att foglossningen blir 100 gånger värre efter moppandet.. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *