Full rulle

Både igår och idag har jag och Elise åkt iväg för att träffa lite släkt. Igår for vi till Landet och Hemliga Marie. Vi fikade, pratade och badade i den underbara sjön Själen tillsammans med Övermormor. Jag hade inte tagit med mig några badkläder varken till mig eller Elise, men Elise badade såklart naken och jag själv i ett par svarta trosor. Det var bara vi där, kanske jag ska tillägga. Jag doppade mig faktiskt två gånger och det var riktigt härligt, svalkande och skönt! Elise ville inte gå upp utan plaskade järnet tills jag bestämde att det fick vara nog. Då blev hon vansinnig och protesterade både högljutt och hårdhänt, som vanligt numera. Phu!

Idag tog vi bilen till Skillingenäs och Faster med familj. Där är alltid huset fullt av ungar och idag var inget undantag, de var fjorton(!) stycken som flest. Man behöver inte vara sysslolös där inte… Faster (som är min halvfaster och bara sju år äldre än mig) har tre själv, 6, 9 och 11 år och resten var kompisar till dem. Förutom alla fjorton barn fanns där två målare som målade om huset, fyra pappor från grannskapet som fixade med båten och så jag och Elise. Vi hade en riktigt trevlig och livlig eftermiddag och Elise somnade på vägen hem i bilen, helt utmattad.

Jag testade ett nytt recept som jag hittat på en blogg och gjorde fiskgratäng till middag. Den gick hem hos oss båda! Nu kokar Militärpappan saft av jordgubbarna från sitt jordgubbsland. Jag är inte särskilt förtjust i jordgubbar, men lite saft kanske jag ska smaka när den väl blir klar.

imageElise sorterar stenar från Fasters träd. Varannan ner på trädäcket, varannan in i munnen…

5 thoughts on “Full rulle

  1. Undrar var det väldigt arga humöret kommit ifrån. Jag har en liten som också kan protestera ordenligt.
    Jag jobbar i en spelbutik. Det är riktigt skönt att cykla men det känns att det var några år sen sist.

  2. JA visst är det underbart ;o) Nja själva kalset var gött men siffran ja ja det är en siffra:o) VIlken underbart söt byxdress Elise har!! Vart kommer den ifrån? Super söt:o) Kramis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *