Gökhult

image

Vi åkte till Frökenfarmor och Målarfarfar igår fast till deras lantställe för det var där de var. Vi har haft det underbart och det känns som att vi hunnit med så mycket på den korta tid vi var där, mycket mer än vad vi skulle hunnit hemma! Hemma rullar allt bara på med vardagliga ting och rutiner och alltid är det något att ordnas och fixas. Men på Gökhult har vi bara varit och haft mysigt.

image

Elise har lekt med hundarna, ritat teckningar, gett hönsen gräs, klappat kor och katter och ridit på Amigo. Och busat och myst med Frökenfarmor och Målarfarfar såklart!

image

Här är hon på väg genom hagen till hästarna. 

image

image

Vi plockade blommor till Farmor.

image

Elise och jag fick tid att vara bara hon och jag. Vi gick en runda och pratade med alla djuren och jag berättade om djuren, vad de äter och hur de är. Men inte så mycket om korna för jag känner inga kor, så där är jag lite osäker, på hur de är och så. Fast hästar kan jag desto mer om eftersom jag ridit nästan hela mitt liv!

image

Den färdiga buketten. 

image

Framtiden får utvisa om flickorna kommer ha samma stora hästintresse som sin mamma. På ett sätt hoppas jag på det och samtidigt hoppas jag inte alls på det… Den som lever får se!

5 thoughts on “Gökhult

  1. Åh det ser ju underbart ut! Precis som vi haft det fast mer djur. Visst är det härligt att komma bort, förutom att vi nu var sjuka mest hela ledigheten så vart det härligt iaf.

  2. Åh tack snälla du. Ja min form är det inget fel på trots långvarig sjukdomsperiod tack och lov. Har dessutom fått en jädrarns massa energi helt plötsligt. Underbart!

    Va mysigt ni har haft det! Härliga bilder!

  3. Mysigt! Vi matade också hästar idag! Eller eh…. jag kastade maten åt hästarnas håll eftersom jag är både allergisk och rädd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *