Göteborg och Källby

image

Planen var att hälsa på vänner i Källby men deras minsting hade feber så vi valde att skjuta upp resan dit en dag i väntan på om hon skulle bli bättre. Barnen var så taggade och allt var redan packat så vi åkte ändå, men ändrade lite i rutten. Vi körde till Göteborg och min syster i fredags. Dagen därpå åkte vi vidare till Källby och hade mysigt häng med våra vänner!

Vi blev bjudna på fantastiskt god mat, cyklade, yogade, pratade, busade och när barnen somnat spelade vi spel och pratade ännu mer. Vi stannade en natt och åkte sedan tillbaka till Göteborg igen.

image

Eftersom det regnade i Göteborg, också, så gick vi på Sjöfartsmuséet och Elise deklarerade att hon hade en begränsad förmåga att kissa i byggnader med så stora fiskar då hennes snippa inte var van vid sådana miljöer! Jo men så att vi fick vänta med den kissen tills vi kom hem igen…

image

Tilia fick feber under kvällen och somnade tidigt. Elina läste Frost-boken för Elise och lagade mat till oss. Själv smuttade jag på ett glas bubbel och hade det allmänt perfekt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *