Gräddbollsbak!

Militärpappan tog Elise med sig och åkte till Wämöparken för att titta på djuren och jag gjorde iordning en liten påse med vitkål och morötter som Elise ska ge till kaninerna. Vi var där häromdagen och kikade och jag tog många kort som på något underligt sätt försvann i kameran? Jag fattar ingenting och de ligger inte på minneskortet och jag hittar dem inte i kameran heller? Fast jag kunde titta på dem i kameran på vägen hem? Måste lära mig kameran bättre…

Jag bestämde mig för att inte följa med till Wämöparken idag och istället bakar jag lite nu. Har gett mig på gräddbollar för första gången i mitt liv. Får se hur detta går… Resultat kommer senare!

9 thoughts on “Gräddbollsbak!

  • Jag har ju gjort nåt, förmodligen… Men vad? Hm… Jag har en Sony A55. Får väl googla sen ikväll kanske. Nej här är ingen bebis på väg och tills imorgon får den gärna hålla sig i magen iaf, en mars-bebis blir det nog. =)

 1. Konstigt det där, fast jag bott så nära hela min uppväxt har jag aldrig besökt Wämöparken. Är det fint? Kanske får ta och göra ett besök med barnen när vi hälsar på föräldrarna nästa gång.

  • Så är det ofta, tycker jag! Man åker världen runt för att uppleva nya saker och platser men har knappt utforskat sin egen omgivning, dit andra reser från överallt! =) Wämöparken är inget märkvärdigt alls, tycker jag. Men små sköna stigar att gå på och nästan mitt i stan. Vi åker ju dit för att titta på djuren och det är roligt, tycker Elise! Vart är du från?

   • Ja, men visst… Vi försöker ta oss genom vårt land innan vi beger oss utanför gränserna. Finns ju massor att se och göra!
    Jag är från Fridlevstad, en bit utanför Rödeby norr om K-na, flyttade när det var dags för gymnasiet. Föräldrar och familj bor kvar. Är du från Staun?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *