Förnyelse i köket

Sedan ett tag tillbaka har vi (läs: jag) kollat runt lite efter andra köksstolar till oss. De vi har är otroligt sköna och mjuka men med sin ljusa mockaklädsel inte särskilt barnvänliga. Inte alls faktiskt. De blir lätt kladdiga och så börjar de bli rätt så skrangliga i benen med. Vi behöver andra!

Det finns många fina, bekväma, lättskötta och dyra stolar att välja bland och med över ett års inkomst framför mig i form av föräldrapenning vill jag gärna komma ner i pris, om det går. Och klart det gick! Igår dök dem upp på blocket.se, fyra stolar i massiv ek med dyna i grått tyg, alla för 700 kr. Jag slog till!

Nya köksstolar

Funderar på att klä om dynorna med en avtorkningsbar duk av något slag, kanske en med ett fint mönster? Vi får se.

9 thoughts on “Förnyelse i köket

 1. såna har vi! har bytt det grå mot ett brunt tjockt möbeltyg som vi sprejat med impregnering 🙂 vaxduk och skinn blir så svettigt att sitta på!

 2. Ohhhh så snygga, praktiska och bra också. Skulle också vilja ha nya stolar, eller så funderar jag på att måla om mina köksmöbler vita. Ohhhh tack vännen, photoscape är superbra prog, finns massa skoj att göra i det =D.

  Ohhh tack raring, kraaamar

 3. Snygga, vi hade vita dynor som efter ett tag var härligt fläckiga i rött, brunt och svart. Köpte tyg som gick att torka av på Leksakshuset och klädde om sitsarna- blev toppen! Ser inte ut som vaxduk heller utan som vanligt tyg =)

 4. Ohh tackar, söt du är. Hade faktiskt inte sett den tävlingen =D, men nu är jag med och deltar. Ja smidigt med knytis, samt att då behöver det inte bli så dyrt för ena familjen om de ska stå för allt

  Ja taccos är mumma, samt att det heller inte är direkt onyttigt är ju bra, det är väl såserna och bröden som är lite onyttiga, men finns ju nyttigare varianter där med =D

  kraaaamar

 5. systerlycklig.se har jättefina vaxdukar. Jag köpte en till våran köksoffa där barnen sitter. Jättesmidigt. det ser heller inte ut som en vaxduk. Jag köpte en som var matt. inte sådär blank 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *