Händelserik helg

I fredags var hela föräldrargruppen från MVC här på grillkväll och alla familjer kunde komma! Det var en pappa som saknades i en familj men den platsen fyllde min vän Natalie upp och med sig hade hon Melvin, såklart! 12 vuxna och 8 barn var vi, tur att vi har ett stort hus! Vi hade jättetrevligt, åt gott och pratade en massa. Jag hade bland annat bakat två olika focacciabröd som gjorde succé och det är ju alltid roligt! De flesta verkade ha trevligt och gästerna lämnade runt klockan 01.00. Så galet länge har jag inte varit uppe på väldigt länge, så det var spännande!

Under lördagen åkte jag, Militärpappan och Elise på trädgårdsmässa i Wämöparken tillsammans med Tuffbästis och Tuffbästis kille. Det var tyvärr inte så mycket att ha, men det var trevligt ändå. Vi avrundade med en fika på stan och hade en lugn och mysig kväll bara Militärpappan och jag (och en sovande Elise).

Elise

Elise

En av älgarna på älgsläppet

En av älgarna på älgsläppet

Att krypa är frihet!

Att krypa är frihet!

Elise och Tuffbästis fikar i gräset

Elise och Tuffbästis fikar i gräset

På söndagen tog jag och Elise  med oss Tuffbästid och Tuffbästis kille och åkte till Räntemåla för att uppleva årets älgsläpp. Som kosläpp fast häftigare! Vi mötte upp Hemliga Marie och fikade i gräset vid sjön. Elise var mest intresserad av de andra barnen och bara lite intresserad av älgarna, men hon är ju en van älgbebis, hon såg ju sin första älg vid bara någon månads ålder…

När vi kom hem var Natalie och Melvin här och en Militärkompis till Militärpappan. Vi grillade vildsvin och åt rester från fredagens party och hade väldigt trevligt hela kvällen! Melvin och Elise busade och ”pratade” en hel del, bland annat om Vackraste hunden.

Sammanfattningsvis har det varit en rolig och händelserik helg med massa vänner! Härligt!

Trappan är lika uppskattad av alla som inte får vara där...

Trappan är lika uppskattad av alla som inte får vara där...

"Här är min hund, Melvin!"

"Här är min hund, Melvin!"

2 thoughts on “Händelserik helg

  1. Vilken härlig helg! Och vilket bra initiativ att ha grillkväll med mammagruppen!

    Ikväll kommer mitt sista blogginlägg så du vet… Men jag kommer ju fortsätta läsa din blogg och höra av mig på det sättet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *