Har vi hittat orsaken nu?

image

När man allra helst sover såhär, på mage med huvudet ner i kudden och händerna för ansiktet, då är det kanske ganska förståeligt att man inte tycker om att åka bil. Oavsett babyskydd eller olika lutningar. Såklart!

Med en filt i huvudhöjd som hon kan gosa med och borra in sitt ansikte i gick det bättre att köra bil. Och vi hoppas att vi hittat rätt, både för vår och lilla Tilias skull!

Jag vet att många barn har en såndär snutte över huvudet när de ska sova men Elise har aldrig varit en av dem. Och med en storasyster som varken hade napp, snuttefilt eller snutte över ansiktet var det inte lätt för lilla Tilia att förklara för oss att det var just så hon ville ha det!

4 thoughts on “Har vi hittat orsaken nu?

  1. Hoppas att det går bättre att köra bil nu! Tycker Elise att det går bra att åka bil? Isak har aldrig gillat det speciellt mycket, vi försöker alltid tajma in bilresor när han ska sova. Men det går ju inte alltid.

    Hoppas allt är bra med er, Isak går sista dagen på förskolan idag och sen är det sommarlov!

    • Allt är bara fint här! Förkylda barn förvisso, men glada och sommarlediga! Skönt att ni med får ledigt nu! Ska E vara ledig länge med?
      Elise har alltid tyckt om att åka bil och vi åker alltid längre sträckor under sovtider.

  2. Nej, åh – hur ska ni kunna förstå att hon vill mysa till det? Det tar ju ett tag att lära känna sin bebis eller individen i bebisen. Nu vet ni, så hoppas verkligen att era bilresor blir smidigare framöver. Vi är bortskämda med den biten med, det var första veckorna som hon gnällde lite, men sen dess säger hon sällan ett knyst i bilen. Men jag vet att de där skriken kan göra att den bästa tappar koncentrationen… 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *