Sommarprat och långlöpning

image

image

image

Det finns vacker natur även i Högsby. Delar av rundan fick jag gå idag men jag var ute i 80 minuter. Och blev trött! Lyssnade på David Helenius sommarprat och skrattade högt mellan löpstegen. Och så började jag nästan gråta vid ett tillfälle och det är jävligt tungt att springa och gråta kan jag tala om!

Men bästa tipset! Att lyssna på Sommarpratarna och löpträna samtidigt! Och självklart får man inte sluta förrän radiorösten tystnat. Minst! Lyssnade på Anja igår och jag Älskar henne! Vilken fantastisk kvinna!! Så lyssna om du inte redan gjort det!

4 thoughts on “Sommarprat och långlöpning

  1. Jag tyckte Anja var intressant att lyssna på men hon var dålig på att läsa.
    David var mycket lättare att lyssna på och både rolig och ledsam. Och det gick tokbra att lyssna på i sängen 😉

  2. Vad roligt, för jag ”belönar” mig också med podcasts på långrundor. Man behöver ju ändå inte tänka tempo liksom. Men SommariP1 är ju typ sommarens bästa mediahändelse. Hur långt springer du när du kör långpass? Jag har inte vågat mig över milen ännu, måste köpa nya skor.

  3. Jodå, jag har ju sagt att jag ska köra långpass och lyssna på Sommar i P1, men hittills har jag ju bara kommit mig igenom halva Anja. Och jag ska väl erkänna att jag tycker det låter väldigt nervöst och krystat. Men jag förstår ju också varför såklart. Men så var det ju det där med att komma ut när man har två barn hemma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *