Härlig eftermiddag

image

Efter min sköna middagslur idag kom Finaste grannen över med sina två vackra barn för fika och lek, alltid lika trevligt! Elise och jag följde dem hem och gick sedan en extra runda för att få lite frisk luft. Jag älskar verkligen luften ute nu! Så sval och ren, på något sätt. Elise, som inte sovit särskilt länge under sin middagsvila, fick ett halvt hysteriskt utbrott för att vi inte stannade vid lekparken så hon fick gunga. Tårarna sprutade men jag gick hem för jag ville höra hur långt Militärpappan kommit med middagen. Det visade sig att han precis börjat med den så när Elise lugnat ner sig vände vi och gick ner till lekparken igen. Hon blev så glad och skrattade hela vägen!

Vi gungade en stund och klättrade på olika saker och när vi sedan skulle gå hem igen ville Elise inte följa med, såklart, utan skulle gå åt motsatt håll. Jag lät henne gå och hon vinkade och sa hej då till mig hundra gånger och bara fortsatte gå åt andra hållet. Unge! Tillslut fick jag gå och möta upp henne från en ”hemlig genväg” och fick henne att frivilligt följa med hemåt istället. Hon fick gå själv och det gick bra.

Hemma hade Militärpappan gjort en underbar middag bestående av ugnsbakad kycklingfilé, rotgrönsaker och en egengjord bea. Jag är inte särskilt förtjust i bea, men smakade lite och den var faktiskt fantastisk!

Ingen bebis gör sig påmind om att vilja titta ut än så länge. Och jag har väl hört att promenader varken gör av eller an men det är skönt att vara utomhus och härligt att hålla igång så länge jag har möjlighet, tycker jag. Jag ska ju orka föda ut Militärbebisen med och då gäller det att jag är i så pass god form jag bara kan! Det tenderar ju att vara ganska slitsamt, det där med förlossning, menar jag.

Imorgon bitti väntar besök hos läkaren för hinnsvepning och bedömning. Spännande och pirrigt!

6 thoughts on “Härlig eftermiddag

 1. Men gott med bullar och middagen maken gjoort lät ju inte helt fel alls. Hinsvepning vad är det?, skönt ändå att få det gjort och komma ett steg närmare

  ja, luften är underbart ute nu och man älskar den. Vi har dock kalla nätter så det är isbana här än. Men det ska bli fint väder ute nu. Så hoppas innerligt att det smälter undan en hel de nu. Imorrn skulle vi få 7 plusgrader =D

  Kraaaamar

 2. Håller med, som ex då man får fikabröd på jobbet och man avstår då känner man blickar liksom. Sedan ersätter jag mat ibland och tar måltidsersättning och tar det ihop med två knäckebröd ex, när jag åt så ett par ggr i veckan, så var det två på jobbet som till slut inte kunde knipa utan tryckte upp mig mot vägen att de frågade vad jag åt så för, du beöver ju ej det, är du knäpp eller typ. Men då vart jag faktiskt sur, för snacka om att göra en grej av det.

  Såklart att man måste vara hyffsat duktig för att hålla sig smal, det verkar dem som är större inte förstå att man inte an svulla som dem. Det är ju inte direkt vanligt att man an äta i stora mängder utan att gå upp i vikt. Man måste försöka tänka sunt och äta med hjärtat/samvetet och inte ögat.

  Kraaaam

 3. ja kom igen nu bebis, hoppas hinnsvepningen denna gången gör susen haha
  härligt med hemma gjord bea och så fika såklart, min favvis 😉

  kikar in här titt som tätt och vääääntar på att läsa att det är dags. tokigt att filuren är så envis vi är ju nyfikna här nu.
  kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *