Härliga eftermiddagar

image

Igår eftermiddag gav vi oss ut på en tur i snön en stund. Hela familjen var med vilket jag tycker är extra roligt! Elise fick åka pulka, Militärpappan fick springa och dra, Vackraste hunden fick gå kopplad eftersom hon bestämde sig för att inte lyda och jag höll i kopplet. Alla hade alltså en uppgift var!

Efter en stund gick Militärpappan hem med Elise och jag tog en sväng i skogen med Vackraste hunden. När det bara var hon och jag lydde hon som vanligt igen och hon kunde springa lös och trötta ut sig lite.

Idag har Militärpappan och Elise skottat snö för det har fallit en del under natten och dagen. Själv stannade jag inne och planerade veckans matsedel så nu är vi på rull till affären.

5 thoughts on “Härliga eftermiddagar

  1. Jag är så glad att jag tvingade mig iväg igår för den uppgiften innan jag däckade under. Idag är jag däremot lite halvt bitter för att vi inte var friska nog att ta oss ut i den härliga vinterdagen. Kanske en stund imorgon om jag har tur!

  2. nopes ingen fisk så långt ögat kunde nå.. Anders var väldigt beklämd över att han inte fick tag på någon maggot… (till min stora lycka dock! tycker de är såååå äckliga!).. men barnen tyckte det var såååå roligt med pimplingen! spännande att borra hål i isen liksom 😀
    jaa han e jätteduktig! somnade utan problem också, dock tog det lite längre tid men det är ju fullt förståeligt :)))

    hoppas ni har haft en toppensöndag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *