Härliga söndag!

image

image

Tilia sov likadant natten till idag som till igår. Fast inte gick jag och la mig i tid för det… Känner mig pigg idag men Militärpappan mår inte så bra och ligger nerbäddad i den förkylning Elise nyss blivit av med, stackarn.

Jag och flickorna plockar lite i huset, myser och leker med lera. Min förhoppning är att idag hinna byta ut Tilias garderob så jag hittar rätt bland storlekarna. 50/56 ska ut och 62/68 in.

Ett styrkepass ska med klämmas in innan jag somnar ikväll och en dröm vore att komma iväg med månadens sopsorteing. Om jag hinner fixa fint i tvättstugan, dammsuga övervåningen och ställa fram några utemöbler på altanen får det bli en bonus!

Man får ha rimliga krav på sig själv, menar jag…

2 thoughts on “Härliga söndag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *