Tänkvärda tider

Den här söta lilla tösen har de senaste två nätterna ätit lite mer sällan än vad hon brukar. Jag tycker inte alls om att gå och lägga mig för att bara en halvtimme senare vakna av att Tilia vill äta, jag är då galet trött! Därför brukar jag sitta uppe lite väl länge om kvällarna så jag kan ge henne ett sista mål mat och efter det få sova några timmar i sträck innan det är dags igen. Tilia sover mest hela kvällarna och brukar vakna för att äta runt halv tolv och tills dess sitter jag uppe.

Igår åt hon vad halv åtta och borde då äta igen strax före midnatt men just igår verkade hon aldrig vakna så tillslut gick jag och la mig. Halv två(!) vaknade hon först! Sex timmar utan mat måste vara rekordet för hennes del. Tänk om jag också hade gått och lagt mig vid halv åtta… Tänk så många timmar i sträck jag skulle kunnat sova. Tänk…

4 thoughts on “Tänkvärda tider

  1. Men visst är det skönt när det händer. Vår lilla docka började sova hela nätterna redan när hon var 2 månader. Det blev lite av en chock för vi hade förberett oss på att det skulle vara lååååånga kämpiga nätter, men icke sa nicke och det får man väl vara tacksam över 🙂

  2. Wow! 6 timmar är ju underbart! Det har E också slagit till med några få gånger. Men mest är det 3-4 som gäller. Sötaste, sötaste.

  3. Åh detta tänk om.. ja ibland vette sören vad som är tanken med saker o. ting hahaa
    Ska läsa ikapp efter ledigheten som gjort att jag inte ens tagit mig tid att lösa mina favoritbloggar!! Kul med en utmaning, gör den vid datorn imorgon!
    Godnattkram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *