Havslukt och smoothie med blåbär

image

Första dagen på 2014 har varit en effektiv dag för mig, precis så som jag tycker om alltså! Jag har både jobbat, pluggat och under kvällen hann jag mysa med barnen då de vänt lite på sitt dygn efter nyårsafton igår.

Idag hade jag vilodag från träningen och gick en timmeslång promenad med hunden och Pluggkompisen med hennes fina hund på vackra Hasslö. Havslukten rensar alla sinnen och jag älskar doften av tång såhär års!
image

Till kvällsmat gjorde jag en blåbärssmoothie som blev jättegod!

1,5 dl kvarg
0,5 dl mjölk
1 dl blåbär
Malen vaniljstång efter smak

Mixa allt. Njut av en god och nyttig smoothie rik på protein och antioxidanter!

One thought on “Havslukt och smoothie med blåbär

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *