Mitt i smeten – Bananpannkaka och Pavlova

image

Vi åten sen frukost idag och Militärpappan överraskande mig med både smoothie och äggröra med bacon. Skön start på årets avslut! Lunchen kom ganska tätt inpå och jag gjorde bananpannkaka till barnen som älskade det! Som tillbehör fick de vispad grädde och hallon.

Såhär gjorde jag:

1 banan
2 ägg
2 msk kokosmjöl
1 dl mjölk
Lite salt

Mixa alla ingredienser och stek i lite smör. Idag gjorde jag plättar av smeten och det räckte gott till två småfisar.
image

Ikväll kommer Finaste grannfamiljen hit och firar nyår med oss och igår kväll ”hjälpte” flickorna mig att göra pavlova som vi ska ha till efterrätt.
image

Jag sprtisade upp marängen på plåtar och när jag tittade bort mot den resterande smeten hittar jag två nakenfisar mitt i smeten så att säga…
image

Medan resten av familjen vilar lite ska jag nu ta ut hunden i skogen så hon kan få springa av sig och sedan kunna ligga lugn resten av eftermiddagen och kvällen. Själv passar jag med på att snöra på mig löparskorna, när jag ändå ska ut menar jag!

One thought on “Mitt i smeten – Bananpannkaka och Pavlova

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *