”Hejdå annanda!”

image

Elise har packat sina väskor och säger ”hejdå annanda. Brrum, brrum. Amo!”

Hennes önskan gick i uppfyllelse idag så som ni säkert redan förstått så tog vi bilen till Farmor (och farfar). Syns en annan dag! (Kommer hem imorgon igen).

4 thoughts on “”Hejdå annanda!”

  1. Hej, och vad kul att du hittade mig, för då hittade jag dig. Diggar verkligen din blogg, så nu har du en ny follower!

    Jag hade också tänkt att vänta 4 månader med att löpträna, men så satte min kompis igång lite tidigare, och jag är en sån sucker på att bli påverkad av sånt. Så jag ville inte vara sämre liksom. Men det känns bra, inte ont och inga läckage. Men jag är dörädd att springa med löparklubb ännu, men till hösten så…

    Dock är även jag sjuk nu, så det blir ju inte springa på ett tag. Känns som om jag är typ storrökare, tungt att andas och snorigt. Ingen bra status när man ska springa. Kanske till nästa helg kan jag ge mig ut och springa igen, och då är ju Folke 3 månader och 2 veckor.

    Gillar att du lägger upp din träning på bloggen, modigt. Kanske jag ska våga mig på också, ger ju en ganska klar bild över hur man ligger till veckovis och så har man helgen på att ta igen en dålig vecka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *