Helgen

Fredag och lördag spenderade jag på universitetet i Växjö. Det var en intressant och lite annorlunda föreläsare i socialpsykologi och föreläsningen gav mig mycket att fundera vidare kring. När jag kom hem sov Elise och jag fick äntligen mysa med Militärpappan för första gången på flera veckor! Mindre än en timme senare sov jag som en stock… Så mycket blev det med det myset.

Idag har Vackraste hunden och jag tagit en långpromenad på Skärfva naturreservat tillsammans med Tuffbästis. Det var längesedan vi gick där och det är så vackert! Vackraste hunden var lycklig och rullade sig i flera komockor så när vi kom hem var det en dusch av henne som gällde. Och det var lite lättare sagt än gjort att hålla styr på en 30 kg Weimaraner som segt kämpade emot och var på väg ut ur duschen upprepade gånger. Jag stod själv i duschen och drog tillbaka henne gång på gång för att sedan hålla fast henne där och så tvätta samtidigt. Phu! Men nu är hon ren och doftar blomster med en viss genomträngande stank av koskit. En ganska oslagbara komo!

Elise hcr varit på toppenhumör hela helgen och är helt galen i Militärpappan! Idag när han var ute och klippte gräset stod hon vid fönstret hela tiden och pekade och sa pappa. Gullunge! Imorgon åker jag (förskräckligt tidigt) till Stockholm med jobbet och stannar tills på tisdag kväll. Jag känner mig piggare och har mer energi men är inte på topp ännu efter en rätt så stressig, påfrestande och jobbig månad(!) på många sätt. Men snart är det helg igen och den har jag vigt åt rekreation. Tills dess försöker jag lyssna på kroppen, sova mycket och ta det hyfsat lugnt, i den mån det är möjligt. Det känns okej.

image

Elise och jag har målat idag. 

image

I pausen kan man tugga lite på färgpennorna!

image

Vackraste hunden försvann snabbt ur bild… Men här är jag och en vacker utsikt istället.

image

Och så lite vanliga kläder på. Det är inte ofta det händer i mitt liv! Oftast bär jag uniform, träningskläder eller myskläder. Fast jag sliter ju väldigt lite på mina vanliga kläder och behöver väldigt sällan tvätta dem!

image

Den här kappan brukade jag kunna dra åt skärpet till innersta hålet men det går inte riktigt nu… Men magen får plats under som tur är! Såhär vecka 19 i graviditeten har jag gått upp 5 kg. 

One thought on “Helgen

  1. Åh vilken snygg kappa! Du ser pigg ut, skönt att du börjar känna dig piggare också! Känner igen det där med hunddusch, svårt att komman ut torr själv!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *